Werkplaats

De werkplaats van Twin Power biedt plaats aan twee volledige motoren met voor iedere motor een eigen hefbrug. De werkplaats is toegerust voor het uitvoeren van  alle voorkomende Harley Davidson reparaties. Maar ook de minder vanzelfsprekende reparaties of aanpassingen worden door Twin Power in eigen werkplaats gerealiseerd. Het aanlassen van een extra stuk uitlaat omdat de nieuwe dempers niet passen op de bochten? Geen probleem! Ophang-beugeltje nodig wat nergens te vinden is? Twin Power heeft het of kan het maken!

De werkzaamheden worden secuur en snel uitgevoerd en dat merkt u in de spreekwoordelijke portemonnee. U hoeft niet terug te komen en bij het afrekenen wordt u aangenaam verrast!

In de winterperiode wordt veelal gewerkt aan de wat langer lopende revisie-projecten. In de zomer worden meestal kleine reparaties verricht. Dan wil iedereen immers zo snel mogelijk weer op twee wielen van het weer en het Westfriese landschap genieten. U kunt ook uw reparaties laten uitvoeren die u eerder had bedacht zelf te doen. Ook als de motor niet meer rijdbaar is want Twin Power komt de motor dan gewoon halen.

Werkplaatstarief €45,00 per incl. BTW